HISTORIA

Här följer historien bakom STAIKA lamparm.

Jag (Daniel) och Millan (flickvän) hyrde en liten stuga vid havet utanför Halmstad. Stugan var på 25 kvm med sovloft. Det var nära till bad och på vintern även skridskoåkning men det var ingen vidare isolering och det gällde att utnyttja utrymmet maximalt.
Så hittade vi en lägenhet som vi slog till på och väl på plats där, då vi satt där och åt frukost med en flyttkartong som bord så klurade jag på hur lamporna skulle hängas upp. Ja att det blir 4 nya hål på lika många ställen och då det var en nästan ny lägenhet så tog det emot att borra hål i taket. Då kom jag att tänka på en grej i taket som min far hade gjort i taket på mitt barndomshem. En enkel variant av lamparm utan justeringsmöjligheter. Så en förfinad variant tillverkades och den blev faktiskt så bra att det är samma konstruktion som vi tillverkar än idag.
Jag jobbar som konstruktör och produktutvecklare på ett större företag till vardags och då är det härligt att ha sitt lilla designkontor med tillhörande snickeri med snabba korta beslutsvägar. Det roligaste med att ha ett snickeri är alla nöjda kunder som hör av sej och det är riktigt roligt att packa lådor och lämna till speditör för vidare transport ut i landet. Att fräsa är inte riktigt lika roligt men vi har en specialbyggd maskin så det går numera för sej ganska bra.  Originalet av lamparmen köper ni direkt av oss!  Vi har lite andra produkter också och de hittar ni här!

Ha det bäst! Hälsningar Daniel och Björn

staika lamparm om

2 thoughts on “HISTORIA

  1. Stina

    Hej vilken härlig historia! Kul att det går bra för er och vi är helnöjda med vår lamparm som vi köpte av er.

    Lycka till i fortsättningen.

    Hälsningar nöjd kund

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>